Pearle contactlenzen ervaringen

Tegenwoordig zijn lenzen bijna overal verkrijgbaar. Online, in de supermarkt, bij de drogist, in warenhuizen en natuurlijk bij de opticien. Naast de bekende merken verkopen opticienketens zoals Specsavers, Hans Anders en Pearle ook lenzen van...

goedkope contactlenzen

Tegenwoordig zijn lenzen bijna overal verkrijgbaar. Online, in de supermarkt, bij de drogist, in warenhuizen en natuurlijk bij de opticien. Naast de bekende merken verkopen opticienketens zoals Specsavers, Hans Anders en Pearle ook lenzen van het eigen merk. Wat zijn de ervaringen van de Pearle contactlenzen?

Pearle contactlenzen

Pearle verkoopt ontzettend veel verschillende lenzen. Voor tal van sterktes en oogafwijkingen in dag-, week-, en maandlenzen. Alle Pearle contactlenzen zijn goedgekeurd volgens de Europese richtlijnen. Ze zijn dus veilig verklaard voor de gezondheid van de ogen. Dit betekent echter niet dat het kwalitatieve en comfortabele lenzen zijn. Ogen zijn uniek en wat voor de een een comfortabele lens is, hoeft dat niet voor een ander te zijn.

De contactlenzen van Pearle worden geproduceerd door grote fabrikanten. Ze hebben zelf geen eigen fabriek waar zij deze produceren. De opticienketen verkoopt de lenzen onder de naam iWear, afkomstig van fabrikanten als Alcon en Coopervision.

Ervaringen Pearle contactlenzen

Als je het internet afstruint op zoek naar ervaringen van gebruikers van Pearle contactlenzen, kom je uiteenlopende verhalen tegen. Zo zijn sommige lensdragers niet tevreden met de lenzen van Pearle.

“Verkeerde oogmeting, verkeerde sterkte lenzen, barstende koppijn en veel geld kwijt. Dan nog durven te zeggen dat hoort erbij dat je barstende hoofdpijn hebt als je lenzen draagt.”

Anderen zijn juist tevreden:

“Ik vind de contactlenzen er goed. Ze zitten prettig. Maar ik ben er wel achter gekomen dat een goede vloeistof belangrijk is, anders heb je er echt veel last van.“

Alternatief voor Pearle lenzen

De eigen lenzen van Specsavers zijn niet door de opticien zelf ontwikkeld, maar een zogenaamd ‘private label’ van bekende fabrikanten. Dit houdt in dat deze lenzen hetzelfde zijn als andere A-merk lenzen, maar dan in een andere verpakking. Oogspecialisten adviseren het gebruik van A-merk contactlenzen. Deze hoge-kwaliteit lenzen worden gemaakt van innovatieve technologieën om de kans op irritaties te minimaliseren en het draagcomfort te verhogen.

contactlenzen-online-bestellen-lensonline

Daarnaast is een goede oogmeting van essentieel belang. Een contactlensspecialist voert een oogmeting uit en adviseert over welke lenzen het beste bij jouw ogen passen. Ook houden ze hierbij rekening met je persoonlijke wensen, zoals draagschema’s. Maak hier een afspraak voor een oogmeting bij een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

LensOnline is één van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele lenzen van bekende fabrikanten aan. Ons ruime en gevarieerde aanbod bestaat uit bekende A-merken zoals Acuvue van Johnson & Johnson, Air Optix van Alcon, Biofinity van Coopervision, Soflens van Bausch + Lomb en veel meer! Voor de beste prijs-kwaliteitverhouding lenzen raden we EyeDefinition aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 150 contactlensspecialisten verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Profiteer direct van de service die je gewend bent en bestel contactlenzen online!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Andere leuke artikelen:

Inhoudsopgave

Bedankt!

We hebben je inschrijving goed ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op ter bevestiging van de afspraak.

Tot dan!