Lenzen bestellen in Ronse

Optiek Sofie, contactlensspecialist in Ronse

We willen jou méér doen (be)leven. De zon zien opkomen op vakantie, geen enkel detail missen van een tentoonstelling of concert, haarscherp genieten van een wandeling door de natuur, zonder zorgen de levendigste gesprekken voeren met vrienden of familie, … Goed zien en horen is bepalend voor je levenskwaliteit. En voor Optiek Sofie moet die kwaliteit gewoonweg optimaal zijn. Want met een beter zicht en gehoor beleef je meer, vergroot je je wereld én kun je de wereld aan. Zo krijg je meer zelfvertrouwen, en ga je opnieuw stralen.

Optiek Sofie in Ronse staat garant voor kwaliteit en persoonlijke service, merkbrillen en aangepaste glazen aan concurrentiële prijzen. Wat de contactlenzen betreft werkt Optiek Sofie samen met LensOnline, een gevestigde waarde op het gebied van contactlenssites. Bij Optiek Sofie ben je steeds op de juiste plaats voor het meest uitgebreide gamma aan contactlensproducten en een persoonlijke opvolging.

Sofie, opticien en optometrist met veel ervaring op het gebied van contactlenzen, staat tot jouw beschikking. Sofie volgt regelmatig gespecialiseerde seminaries om je zo te kunnen helpen met de nieuwste technieken van controles en contactlensaanpassingen.

Contact

Lokaliseer Optiek Sofie op het kaartje rechts bovenaan. Hebt u een vraag over contactlenzen, wilt u een bestelling plaatsen of wilt u een afspraak maken voor een oogcontrole in Ronse? Maak hier online je afspraak!

Bestel je graag je lenzen online? Bestel op LensOnline.be, kies voor ‘Gratis ophalen in filiaal’ en selecteer Optiek Sofie. Zo vermijd je verzendingskosten.

BEZOEK ONZE WINKEL

Optiek Sofie
Peperstraat 5
9600 Ronse
📞 +32 554 950 68
📧 ronse@lensonline.be
🌎 optieksofie.be

Maak hier jouw afspraak

Plan je route

Openingsuren
MaandagGesloten
Dinsdag09:00 - 12:00 en 14:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 12:00 en 14:00 - 18:00
Donderdag14:00 - 18:00
Vrijdag09:00 - 12:00 en 14:00 - 18:00
Zaterdag09:30 - 12:00 en 14:00 - 18:00

Zon- en feestdagen gesloten

Bedankt!

We hebben je inschrijving goed ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op ter bevestiging van de afspraak.

Tot dan!