Hulp nodig? We helpen je graag

Optiek Goormachtigh

Rupel Optiek is al 50 jaar een gekende zaak in Boom en wordt sinds 1990 uitgebaat door Carine Goormachtigh. Een detailzaak met vakkennis, gericht op klantenservice en erkend door alle ziekenfondsen.

In 2017 veranderde de naam naar ‘Optiek Goormachtigh’, werd het team uitgebreid en werd een verhuis gepland naar een ruimere en modernere locatie te Antwerpsestraat 2 in Boom.

Voor Optiek Goormachtigh is kwaliteit en zorg de grootste prioriteit. Zowel je bril, contactlenzen en hoorapparaten vallen onder deze norm. Heel de week staan er drie gediplomeerde opticiens voor je klaar en op vrijdag vervoegd de audiologe het team. Om een betere en snellere service te voorzien, doen wij de kleine herstellingen ter plaatse en kan je steeds bij ons terecht.

Als professionele opticiens met passie voor het vak helpen we je graag bij het maken van een juiste keuze met kijk op comfort, maar ook het niet te vergeten ‘beauty’ aspect. Onze keuze richt zich in elke prijsklasse voor jong en oud. Door opvolging van de modetrends en bezoeken op vele nationale en internationale vakbeurzen kunnen we voldoen aan de wensen van de modebewuste brildrager.

Dankzij onze samenwerking met LensOnline kunnen we je steeds voorzien in een groot en gevarieerd aanbod van zachte lenzen aan een scherpe prijs.

Contact

Lokaliseer Optiek Goormachtigh op het kaartje rechts bovenaan. Hebt u een vraag over contactlenzen, wilt u een bestelling plaatsen of wilt u een afspraak maken voor een oogcontrole in Boom? Maak hier online je afspraak!

Bestel je graag je lenzen online? Bestel op LensOnline.be, kies voor ‘Gratis ophalen in filiaal‘ en selecteer Optiek Goormachtigh. Zo vermijd je verzendingskosten.

BEZOEK ONZE WINKEL

Optiek Goormachtigh
Antwerpsestraat 2
2850 Boom
📞 +32 388 806 42
📧 boom@lensonline.be
🌎 optiekgoormachtigh.be

Maak hier jouw afspraak

Plan je route

Openingsuren

Maandag12:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 17:30

Zon- en feestdagen gesloten

Bedankt!

We hebben je inschrijving goed ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op ter bevestiging van de afspraak.

Tot dan!