Lenzen bestellen in Oostende

iO. Sophie Tournoy, contactlensspecialist in Oostende

Welkom bij iO. Sophie Tournoy in Oostende!

In Oostende verwelkomen we je sinds april 2015 in de Adolf Buylstraat, de winkelstraat bij uitstek. De vertrouwde zaak Bril & Co werd omgedoopt tot iO. Sophie Tournoy en verhuisde van de Wittenonnenstraat 18 naar de Adolf Buylstraat 35.

iO. -Independent Opticians- te Oostende biedt topkwaliteit aan een voordelige prijs, voor alle brilmonturen, contactlenzen, lenscontroles en veel meer.
Je wordt er hartelijk ontvangen en bent welkom voor advies en informatie. Graag helpen we jou bij het uitkiezen van het juiste montuur en aanpassingen van brilglazen. Ook in oogmetingen en aanpassingen van contactlenzen is iO. Sophie gespecialiseerd. Voor alles wat met contactlenzen te maken heeft, werken we samen met LensOnline, de meest betrouwbare contactlenssite in België. Voor een uitgebreid gamma aan brillen, contactlensproducten aan voordelige internetprijzen en een deskundige opvolging, is iO. Sophie Tournoy in Oostende de uitgelezen optiekzaak!

Contact

Op de kaart rechts bovenaan zie je waar iO. Sophie Tournoy gevestigd is. Heb je vragen over contactlenzen, wens je te bestellen of wil je een afspraak voor een oogcontrole in Oostende? Neem dan contact op via bovenstaande contactgegevens of bezoek iO. Sophie Tournoy.

Bestel je graag je lenzen online? Bestel op LensOnline.be, kies voor ‘Gratis ophalen in filiaal‘ en selecteer iO. Sophie Tournoy. Zo vermijd je verzendingskosten.

BEZOEK ONZE WINKEL

iO. Sophie Tournoy
Adolf Buylstraat 35
8400 Oostende
📞 +32 592 385 63
📧 oostende@lensonline.be
🌎 io-online.be/opticians/oostende/

Maak hier jouw afspraak

Plan je route

Openingsuren
Maandag10:00 - 18:00
DinsdagGesloten
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 18:00
Zondaggesloten

Open op feestdagen in de lente en zomer.

Bedankt!

We hebben je inschrijving goed ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op ter bevestiging van de afspraak.

Tot dan!