Lenzen bestellen in Hasselt

Bruninx Design Optics, contactlensspecialist in Hasselt

Welkom bij Bruninx Design Optics!

Op de Kapelstraat, zijstraat van de Grote Markt en pal in het commerciële hart van Hasselt, kan je niet rondom de grote zaak Bruninx Design Optics. Deze ruime winkel is verdeeld in drie zones: zonnebrillen, optische brillen en lenzen/optometrie. Je vindt er topmodellen van designmerken, je kan er terecht voor progressieve glazen en en natuurlijk voor contactlenzen.

Bruninx Design Optics is een gevestigde waarde die al meer dan 75 jaar van vader op zoon verdergaat! Sinds 1986 is Serge Bruninx eigenaar en zaakvoerder. Hij bracht deze familiezaak in 2010 onder op de huidige locatie en gaf zijn winkel een eigentijdse look in een strak interieur met heldere kleuren. Ook het aanbod wordt voortdurend vernieuwd.

Voor alles wat met contactlenzen te maken heeft, werkt Bruninx Design Optics samen met LensOnline. Voor een uitgebreid gamma aan contactlensproducten aan voordelige internetprijzen en een deskundige opvolging, is Bruninx Design Optics in Hasselt de uitgelezen optiekzaak!

Contact

Lokaliseer Bruninx Design Optics op het kaartje rechts bovenaan. Hebt u een vraag over contactlenzen, wilt u een bestelling plaatsen of wilt u een afspraak maken voor een oogcontrole in Hasselt? Maak hier online je afspraak!

Bestel je graag je lenzen online? Bestel op LensOnline.be, kies voor ‘Gratis ophalen in filiaal‘ en selecteer Bruninx Design Optics. Zo vermijd je verzendingskosten.

BEZOEK ONZE WINKEL

Bruninx Design Optics
Kapelstraat 53
3500 Hasselt
📞 +32 112 211 90
📧 hasselt@lensonline.be
🌎 bruninx.be

Maak hier jouw afspraak

Plan je route

Openingsuren
Maandag10:00 - 18:30
Dinsdag10:00 - 18:30
Woensdag10:00 - 18:30
Donderdag10:00 - 18:30
Vrijdag10:00 - 18:30
Zaterdag10:00 - 18:30

Zon- en feestdagen gesloten

Bedankt!

We hebben je inschrijving goed ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op ter bevestiging van de afspraak.

Tot dan!