Hulp nodig? We helpen je graag

iO. Charlotte Van Hijfte & Sarah Withofs

Welkom bij de optiekzaak iO. Charlotte Van Hijfte & Sarah Withofs  in Gent!

iO. Charlotte Van Hijfte & Sarah Withofs bieden topkwaliteit aan een voordelige prijs. Je wordt er hartelijk ontvangen en bent welkom voor advies en informatie. Graag helpen zij je bij het uitkiezen van het juiste montuur en aanpassingen van brilglazen. Ook in oogmetingen en aanpassingen van contactlenzen zijn iO Charlotte Van Hijfte & Sarah Withofs in Gent gespecialiseerd. Voor alles wat met contactlenzen te maken heeft, werken ze samen met LensOnline. Voor een uitgebreid gamma aan brillen, contactlensproducten aan voordelige internetprijzen en een deskundige opvolging, is iO. in Gent de uitgelezen optiekzaak!

Charlotte Van Hijfte opticien-optometrist en Sarah Withofs opticien-optometrist met veel ervaring op het gebied van contactlenzen, staan tot jouw beschikking. Charlotte en Sarah volgen regelmatig gespecialiseerde seminaries in België en zelfs in het buitenland om je zo te kunnen helpen met de nieuwste technieken van controles en contactlensaanpassingen.

Contact

Lokaliseer iO. Charlotte Van Hijfte & Sarah Withofs op het kaartje rechts bovenaan. Heb je vragen over contactlenzen, wens je te bestellen of wil je een afspraak voor een oogcontrole in Gent? Neem dan contact op via de contactgegevens of bezoek optiekzaak iO. Charlotte Van Hijfte & Sarah Withofs.

Bestel je graag je lenzen online? Bestel op LensOnline.be, kies voor ‘Gratis ophalen in filiaal‘ en selecteer iO. Charlotte Van Hijfte & Sarah Withofs. Zo vermijd je verzendingskosten.

BEZOEK ONZE WINKEL

iO. Charlotte Van Hijfte & Sarah Withofs
Mageleinstraat 19
9000 Gent
📞 +32 922 555 20
📧 gent@lensonline.be
🌎 io-online.be/opticians/gent/

Maak hier jouw afspraak

Plan je route

Openingsuren

Maandag13:30 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 18:00

Zon- en feestdagen gesloten

Bedankt!

We hebben je inschrijving goed ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op ter bevestiging van de afspraak.

Tot dan!