Hulp nodig? We helpen je graag

iO. Herwig Van De Kerkhof

Welkom bij iO. Herwig Van De Kerkhof in Genk!

In Genk verwelkomen we je sinds oktober 2015 in een splinternieuwe optiekzaak. De vertrouwde zaak Oogcentrum Genk werd namelijk in een nieuw jasje gestoken en omgedoopt tot iO. Herwig Van De Kerkhof. Je kan hier terecht voor brilmonturen, lenzen, lenscontroles en zoveel meer.

iO. – Independent Opticians – te Genk  biedt topkwaliteit aan een voordelige prijs, voor alle brilmonturen, contactlenzen, lenscontroles en veel meer. Je wordt er hartelijk ontvangen en bent welkom voor advies en informatie. iO. Herwig helpt je bij het uitkiezen van het juiste montuur en aanpassingen van brilglazen. Ook in oogmetingen en aanpassingen van contactlenzen is iO. Herwig gespecialiseerd. Voor alles wat met contactlenzen te maken heeft, werkt deze optiekzaak samen met LensOnline. Voor een uitgebreid gamma aan contactlensproducten aan voordelige internetprijzen en een deskundige opvolging, is iO. Herwig Van De Kerkhof in Genk de uitgelezen optiekzaak!

Bij iO. Herwig Van De Kerkhof te Genk werken enkel gediplomeerde en ervaren opticien-optometristen, die zich regelmatig bijscholen en seminaries volgen om de nieuwste technieken te kunnen toepassen voor lenscontroles en aanpassingen.

Contact

Lokaliseer iO. Herwig Van De Kerkhof in Genk rechts bovenaan op het kaartje. Heb je advies nodig of ben je op zoek naar het juiste product voor jouw ogen? Kom gerust eens langs of neem contact op met de contactlensspecialist iO. Herwig Van De Kerkhof in Genk.

Bestel je graag je lenzen online? Bestel op LensOnline.be, kies voor ‘Gratis ophalen in filiaal‘ en selecteer iO. Herwig Van De Kerkhof. Zo vermijd je verzendingskosten.

BEZOEK ONZE WINKEL

iO. Herwig Van De Kerkhof
Grotestraat 4
3600 Genk
📞 +32 893 593 30
📧 genk@lensonline.be
🌎 io-online.be/opticians/genk/

Maak hier jouw afspraak

Plan je route

Openingsuren

Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 16:00

Zon- en feestdagen gesloten

Bedankt!

We hebben je inschrijving goed ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op ter bevestiging van de afspraak.

Tot dan!