Lenzen bestellen in Brugge

iO. Wim Withofs, contactlensspecialist in Brugge

Welkom bij iO. Wim Withofs in Brugge!

In Brugge verwelkomen we je sinds eind mei 2015 in de Geldmuntstraat, de winkelstraat bij uitstek. De vertrouwde zaak Bril & Co werd omgedoopt tot iO. Wim Withofs en verhuisde van de Langestraat 53 naar de Geldmuntstraat 13.

iO. -Independent Opticians- te Brugge biedt topkwaliteit aan een voordelige prijs, voor alle brilmonturen, contactlenzen, lenscontroles en veel meer.
Je wordt er hartelijk ontvangen en bent welkom voor advies en informatie. Graag helpen we je bij het uitkiezen van het juiste montuur en aanpassingen van brilglazen. Ook in oogmetingen en aanpassingen van contactlenzen is iO. Wim gespecialiseerd. Voor alles wat met contactlenzen te maken heeft, werken we samen met LensOnline, de meest betrouwbare contactlenssite in België. Voor een uitgebreid gamma aan brillen, contactlensproducten aan voordelige internetprijzen en een deskundige opvolging, is iO. Wim Withofs in Brugge de uitgelezen optiekzaak!

iO. Wim Withofs is een jonge optiekzaak waar je kan rekenen op de professionaliteit van een ervaren team. Daarnaast is Wim ook contactlensspecialist en optometrist. Hij schoolt zich regelmatig bij en volgt seminaries om de nieuwste technieken te kunnen toepassen voor lenscontroles en aanpassingen.

Contact

Op de kaart rechts bovenaan zie je waar iO. Wim gevestigd is. Heb je vragen over contactlenzen, wens je te bestellen of wil je een afspraak voor een oogcontrole in Brugge? Neem dan contact op via bovenstaande contactgegevens of bezoek iO. Wim.

Bestel je graag je lenzen online? Bestel op LensOnline.be, kies voor ‘Gratis ophalen in filiaal‘ en selecteer iO. Wim Withofs. Zo vermijd je verzendingskosten.

BEZOEK ONZE WINKEL

iO. Wim Withofs
Geldmuntstraat 13
8000 Brugge
📞 +32 507 038 35
📧 brugge@lensonline.be
🌎 io-online.be/opticians/brugge/

Maak hier jouw afspraak

Plan je route

Openingsuren
MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 18:00

Zon- en feestdagen gesloten

Bedankt!

We hebben je inschrijving goed ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op ter bevestiging van de afspraak.

Tot dan!