Lenzen bestellen in Blankenberge

Optiek Ann-Sophie, contactlensspecialist in Blankenberge

Welkom bij Optiek Ann-Sophie in Blankenberge!

In Blankenberge ben je welkom in de splinternieuwe optiekzaak Optiek Ann-Sophie voor brilmonturen, lenzen, lenscontroles en zoveel meer.

Ann-Sophie Nolf deed ervaring op bij zowel zelfstandige opticiens als in ketens en voelt anno 2021 dat de tijd rijp is om de dingen op haar eigen manier te doen. Ze wil een frisse wind laten waaien in het vakmanschap door niet met saaie rekken te werken, maar haar winkel om te vormen naar een echte warme en huiselijke sfeer. Inspiratie haalt ze op reis, maar ook dichtbij huis!

Optiek Ann-Sophie biedt topkwaliteit aan een voordelige prijs. Je wordt er hartelijk ontvangen en bent welkom voor advies en informatie. Graag helpen we je bij het uitkiezen van het juiste montuur en aanpassingen van brilglazen. Ook in oogmetingen en aanpassingen van contactlenzen is Optiek Ann-Sophie in Blankenberge gespecialiseerd. Voor een uitgebreid gamma aan brillen, contactlensproducten aan voordelige internetprijzen en een deskundige opvolging, is Optiek Ann-Sophie de uitgelezen optiekzaak!

Contact

Lokaliseer Optiek Ann-Sophie op het kaartje rechts bovenaan. Heb je een vraag over contactlenzen, wil je een bestelling plaatsen of wil je een afspraak maken voor een oogcontrole in Blankenberge? Contacteer ons dan aan de hand van de contactgegevens of stap gerust even binnen in de zaak.

Bestel je graag je lenzen online? Bestel op LensOnline.be, kies voor ‘Gratis ophalen in filiaal‘ en selecteer Optiek Ann-Sophie. Zo vermijd je verzendingskosten.

BEZOEK ONZE WINKEL

Optiek Ann-Sophie
Ontmijnersstraat 85
8370 Blankenberge
📞 +32 506 788 55
📧 blankenberge@lensonline.be
🌎 optiekannsophie.be

Maak hier jouw afspraak

Plan je route

Openingsuren
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag09:00 - 17:30
Donderdag09:00 - 17:30
Vrijdag09:00 - 17:30
Zaterdag09:00 - 17:30
ZondagOp afspraak

Met vakantie van 21/7 tot en met 08/08

Feestdagen gesloten

Bedankt!

We hebben je inschrijving goed ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op ter bevestiging van de afspraak.

Tot dan!