Top 10 beste multifocale lenzen van 2023

Wil je voor het eerst lenzen uitproberen of zoek je naar de beste multifocale lenzen, maar weet je niet goed waar te beginnen? Dan ben je aan het juiste adres. In dit artikel sommen we...

Wil je voor het eerst lenzen uitproberen of zoek je naar de beste multifocale lenzen, maar weet je niet goed waar te beginnen? Dan ben je aan het juiste adres. In dit artikel sommen we voor jou de beste multifocale lenzen van dit jaar op.

Dat maakt de zoektocht naar de beste multifocale lens een stuk gemakkelijker en zo kun je ontdekken welke lenzen het beste bij jouw ogen passen.

Vind hieronder de beste multifocale lenzen met de beoordelingen van onze klanten erbij. Veel leesplezier!

EyeDefinition PURE Multifocal

EyeDefinition PURE Multifocal (30 lenzen) zijn multifocale daglenzen. De contactlenzen zijn gemaakt van het bio-geïnspireerde materiaal Hypergel. Hierdoor bieden de lenzen een betere bevochtiging, stabiele traanfilm en uitstekende zuurstofdoorlaatbaarheid. 

 De multifocale lens bevat na 16 uur nog 98% van het vocht en voorkomt droge ogen. Daarnaast zijn ze voorzien van een ingebouwde UV-filter. De lenzen bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

5/5

“Wist niet dat ik dat kon dragen! Vind mijn multifocale bril heel verwarrend, bedankt aan mijn opticien in Leuven die me hard heeft geholpen 

5/5

“Deze lenzen zijn perfect voor mij! Mijn zicht is nog beter geworden. Dankzij de specialisten van LensOnline kan ik opnieuw mijn hobby uitoefenen.

EyeDefinition BRIGHT Multifocal

BRIGHT Multifocal daglenzen van EyeDefinition zorgen ervoor dat je ogen voldoende zuurstof krijgen en goed gehydrateerd blijven. 

Dit komt mede door de Smart Silicone Technology die is toegepast op het ontwerp van de lens. Zo geniet je weer van helder zicht en langdurig draagcomfort. De hele dag door, iedere dag opnieuw.

EyeDefinition BRIGHT lenzen zijn ideaal voor mensen die houden van gemak, hygiëne en kwaliteit. 

4.5/5

“Heel blij dat deze op de markt zijn, ze zitten geweldig.”

EyeDefinition PERFORMANCE Multifocal

EyeDefinition PERFORMANCE Multifocal lenzen zijn multifocale maandlenzen speciaal ontwikkeld voor mensen met een digitale leefstijl. 

Langduring op een beeldscherm kijken resulteert vaak in geïrriteerde, droge of vermoeide ogen. EyeDefinition PERFORMANCE Multifocal lenzen bieden daarom een oplossing. 

Dankzij de MoistureSeal technologie blijven je ogen tot wel 16 uur lang gehydrateerd, je zult dus geen last meer hebben van droge ogen!

5/5

“Mijn optieker heeft mij deze multivocale lenzen aanbevolen. Ik ben er van de 1ste dag heel tevreden over en nog nooit problemen mee gehad. Ik zou ze niet meer kunnen missen. Beste aankoop ooit!

4.5/5

“Toplenzen qua comfort.”

EyeDefinition FRESH PRESBYO

EyeDefinition FRESH Presbyo is de eerste daglens voor presbyopie op basis van de gepatenteerde Fusion Technologie. De zachte lenzen voor presbyopen garanderen uitzonderlijk scherp en helder zicht op alle afstanden: van veraf, dichtbij en alle afstanden ertussenin. De lens is een uitstekend alternatief voor een leesbril.

5/5

“De beste multifocale lenzen die ik al gehad heb. Heel comfortabel om te dragen.

5/5

Goede daglenzen, lekker goedkoop.

Ultra for Presbyopia

De Ultra lenzen hebben een 3-Zone Progressive Design, wat zorgt voor een scherp zicht waar het echt nodig is. Elke zone zorgt voor goed zicht op een bepaalde afstand, namelijk dichtbij, op tussenafstand en veraf. Zo blijft het visus consistent en is er bereik over het totale sterkte.

De lenzen zijn ook ontwikkeld met de MoistureSeal Technologie. Dit draagt bij aan een optimaal draagcomfort door het vochtbehoud in de lens hoog te houden. 

Zo bevat het na 16 uur nog 95% van het vocht. Daarnaast beschikken ze over een dunne lensrand, waardoor ze beter op het oog aanvoelen.

5/5

“Zeer aangename lenzen. Ultra dun en een zeer aangenaam comfort. Uitstekende service . Hartelijk dank. Grt Nancy

5/5

“De lenzen zitten erg comfortabel en ik zie heel scherp. Echte aanrader! 

Biotrue ONEday Presbyopia

Biotrue ONEday for Presbyopia is een multifocale daglens van Bausch + Lomb. Het zijn de eerste   bio-geïnspireerde daglenzen  gemaakt van Hypergel. Dankzij dit materiaal wordt de natuurlijke werking van de traanfilm geïmiteerd. 

Hierdoor bestaan de contactlenzen voor 78% uit water, net zoveel als het hoornvlies van het oog. De lenzen bevatten zelfs na 16 uur dragen nog 98% van het vocht voor ultiem draagcomfort.

5/5

“Al meerdere positieve verhalen gehoord over deze lenzen. Daarom ze nu ook zelf geprobeerd. Heb ze nu een halve maand in en bevalt goed!

5/5

“Sinds kort begonnen met lenzendragen. Was eerst skeptisch, maar deze lenzen bevallen erg goed!”

1-Day Acuvue Moist Multifocal

Deze lenzen zijn ontwikkeld voor   mensen met presbyopie. Het zorgt er dus voor dat je op alle afstanden weer helder kan zien en geen leesbril meer nodig hebt. 

Ook houden 1-Day Acuvue Moist Multifocal lenzen de ogen goed vochtig en fris. Dit alles in combinatie met het gemak van daglenzen is ideaal.

5/5

“Deze lenzen zijn heel conformtabel ik ben niet van plan nog een bril te dragen 

5/5

“beste multifocale lenzen, had niet gedacht dat multifocale lenzen zo veel beter dan mijn bril gingen zijn 

DAILIES TOTAL1 Multifocal

Dailies Total 1 Multifocal contactlenzen van Alcon zijn ontwikkeld om een combinatie te bieden van een hoogdraagcomfort, verminderd droogtegevoel en goed zicht. 

Dit wordt gerealiseerd door het silicone hydrogel materiaal en het watergradiënt. Dankzij het design kunnen mensen met presbyopie weer scherp zien op alle afstanden. De lenzen zijn daglenzen, wat ze makkelijk maakt in gebruik.

4.5/5

Meest comfortabele lenzen die ik heb geprobeerd (en ja dat zijn er veel)!  

4/5

De prijs is erg goed voor de kwaliteit van de lenzen.  

Proclear Multifocal

De Proclear Multifocal contactlenzen zorgen voor een scherp en helder zicht op elke afstand. Deze multifocale lenzen zorgen er dus voor dat je geen leesbril meer hoeft te dragen. 

Doordat de contactlenzen de hele dag wel 96% gehydrateerd blijven, zal je geen droge ogen ervaren. Het zijn zeer comfortabele lenzen om te dragen.

4.5/5

“Niets op aan te merken! 

5/5

“Deze lenzen zijn praktisch en zitten heerlijk. Ik heb geen leesbril meer nodig!”

Biofinity Multifocal

Deze Biofinity Multifocal (6 lenzen) zijn de perfecte contactlenzen voor mensen met presbyopie, ook wel bekend als ouderdomsverziendheid. Zo kun je jouw bril thuis laten en toch op elke afstand scherp zien, zowel van veraf als dichtbij. 

Door het speciale ontwerp van de lenzen kunnen zowel bijziendheid als verziendheid tegelijk gecorrigeerd worden met deze lens. Deze lenzen zijn ook ontworpen voor optimaal comfort.

5/5

“Goede prijs kwaliteitsverhouding. 

4/5

“Ik draag deze lenzen al 15 jaar. Keer op keer een zeer prettig draagcomfort. De scherpe prijs en goede service van mijn opticien in Aalst zijn mooi meegenomen.”

Maak een afspraak bij een LensOnline contactlensspecialist​

Bij het kiezen van de beste multifocale lenzen of andere contactlenzen is het belangrijk om rekening te houden met je behoeften, zoals draagcomfort, hydratatie en ooggevoeligheid. Deze lenzen bieden allemaal verschillende eigenschappen en voordelen. 

Raadpleeg een optometrist voor het maken van de juiste keuze op basis van jouw ooggezondheid en levensstijl. Maak nu een afspraak bij onze contactlensspecialisten voor persoonlijk advies en ontdek de beste multifocale lenzen voor jouw ogen.

Wil je graag een afspraak maken bij een van onze LensOnline-opticiens om de beste multifocale lenzen te vinden?

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Andere leuke artikelen:

Inhoudsopgave

Bedankt!

We hebben je inschrijving goed ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op ter bevestiging van de afspraak.

Tot dan!