Top 10 beste lenzenvloeistof droge ogen van 2023

Als je contactlenzen draagt, is het belangrijk om je lenzen goed te verzorgen. Dit doe je met lenzenvloeistof. Er zijn verschillende soorten lenzenvloeistof op de markt, met elk hun eigen eigenschappen. Als je last hebt...

beste lenzenvloeistof droge ogen Lensonline header

Als je contactlenzen draagt, is het belangrijk om je lenzen goed te verzorgen. Dit doe je met lenzenvloeistof. Er zijn verschillende soorten lenzenvloeistof op de markt, met elk hun eigen eigenschappen. Als je last hebt van droge ogen, is het belangrijk om een lenzenvloeistof te kiezen die speciaal is ontwikkeld voor droge ogen.

In deze blogpost bespreken we de beste lenzenvloeistof droge ogen.

Waarom je moet zoeken naar de beste lenzenvloeistof droge ogen

Als je last hebt van droge ogen, is het belangrijk om de beste lenzenvloeistof voor droge ogen te vinden. De verkeerde lenzenvloeistof kan je ogen namelijk nog droger maken en irritaties veroorzaken.

Droge ogen ontstaan wanneer de traanklieren niet genoeg traanvocht aanmaken. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals een droge omgeving, airconditioning, of roken.

De beste lenzenvloeistof voor droge ogen bevat extra bevochtigingsmiddelen en ingrediënten die de ogen beschermen tegen irritaties. Deze vloeistoffen helpen om de ogen gehydrateerd te houden en om irritaties te voorkomen.

EyeDefinition SENSITIVE

EyeDefinition SENSITIVE is een alles-in-één lenzenvloeistof die speciaal is ontwikkeld voor droge ogen. De vloeistof bevat Hyaluronaat, een natuurlijk hydraterend bestanddeel dat de ogen helpt te voeden en te beschermen.

Als je last hebt van droge ogen, is EyeDefinition SENSITIVE een goede keuze voor je lenzenvloeistof. De vloeistof biedt een grondige reiniging en hoog draagcomfort, waardoor je ogen minder snel geïrriteerd raken.

5/5

“Ik ben zeer tevreden over de vloeistof voor mijn maandelijkse contactlensen en het is ook de juiste hoeveelhied voor drie maanden daar ik driemaandlijks een nieuwe voorraad lensen en vloeistof toegestuurd krijk. Ik ben zeer tevreden met jullie samenwerking. 

4/5

“Super product. Ben hier heel tevreden over. Reinigt goed en geeft een goed gevoel in de ogen.

Lens Plus Ocupure

Lens Plus Ocupure (360 ml) is een steriele zoutoplossing van Johnson & Johnson. De vloeistof is ideaal voor het afspoelen van contactlenzen na desinfectie. De oplossing bevat OcuPure®, een conserveermiddel dat bij contact met licht afbreekt in natuurlijke componenten van het traanvocht. Hierdoor komt er geen conserveermiddel in je ogen terecht.

Deze vloeistof is een goede keuze voor mensen die om zoek zijn naar de beste lenzenvloeistof droge ogen die comfortabel en effectief is.

5/5

“Lenzen worden stuk schoner als ik ze naspoel met deze vloeistof!”

5/5

“Ik heb gemerkt dat je je lenzen veel langer kunt dragen met dit product.

Renu MPS Sensitive Eyes

Renu MPS Sensitive Eyes (360ml) is een beste lenzenvloeistof droge ogen van Bausch & Lomb. De vloeistof is ideaal voor mensen met gevoelige, snel geïrriteerde ogen.

De vloeistof reinigt de lenzen grondig maar op een milde manier. Hierdoor blijven de lenzen zacht en comfortabel. De vloeistof bevat hyaluronaat, een natuurlijke stof die de ogen hydrateert.

Boston Simplus

Boston Simplus is een beste lenzenvloeistof droge ogen voor harde zuurstofdoorlatende lenzen.

De vloeistof reinigt de lenzen grondig en verwijdert eiwitten en vetten. Dit helpt om droge ogen te voorkomen. De vloeistof bevat ook hyaluronaat, een natuurlijke stof die de ogen hydrateert.

5/5

“Overgestapt op deze alles in een vloeistof en nog geen spijt van!

5/5

Een superfijne lenzenvloeistof! Hij reinigt en bewaart mijn lenzen goed.

Boston Advance Cleaner

Boston Advance Cleaner (30 ml) is de beste lenzenvloeistof droge ogen voor vormstabiele contactlenzen (harde lenzen). De cleaner verwijdert vuil en andere afvalstoffen van je contactlenzen, waardoor ze schoon en comfortabel zijn om te dragen.

Boston Advance Cleaner is speciaal ontwikkeld voor mensen met droge ogen. De cleaner bevat hyaluronaat, een natuurlijke stof die de ogen hydrateert. Hierdoor blijven de ogen vochtig en minder geïrriteerd.

5/5

“Wat een fijne lenzenvloeistof. Ik neem hem overal mee naartoe!

5/5

“Super fijn klein flesje, ideaal voor op vakantie. Reiniging is top. 

Renu Advanced 1 Maand

Renu Advanced  is de beste lenzenvloeistof droge ogen voor zachte contactlenzen. De vloeistof heeft een drievoudig desinfectiesysteem dat eiwitaanslag verwijdert en de lenzen langdurig hydrateert. Dit zorgt voor een optimaal draagcomfort, zelfs bij beeldschermwerk.

Renu Advanced is speciaal ontwikkeld voor mensen met droge ogen. De vloeistof bevat hyaluronaat, een natuurlijke stof die de ogen hydrateert. Hierdoor blijven de ogen vochtig en minder geïrriteerd.

Acuvue RevitaLens

ACUVUE RevitaLens 1 maand is de beste lenzenvloeistof droge ogen voor zachte silicone hydrogel lenzen. De vloeistof heeft een dubbele desinfecterende technologie die microben en bacteriën effectief doodt. Dit zorgt voor schone, heldere lenzen die comfortabel aanvoelen, zelfs bij mensen met droge ogen.

ACUVUE RevitaLens is speciaal ontwikkeld voor mensen met droge ogen. De vloeistof bevat hyaluronaat, een natuurlijke stof die de ogen hydrateert. Hierdoor blijven de ogen vochtig en minder geïrriteerd.

5/5

“beste vloeistof voor mijn acuvue maandlenzen 

5/5

“Beste lenzenvloeistof! Levering was ook prima op tijd. 

Biotrue

Biotrue 1 maand (1x300ml) is de beste lenzenvloeistof droge ogen voor zachte silicone hydrogel lenzen. De vloeistof bevat een natuurlijke bevochtiger, die de ogen hydrateert en droge ogen helpt voorkomen.

Biotrue is speciaal ontwikkeld voor mensen met droge ogen. De vloeistof heeft een PH-waarde van 7,4, die gelijk is aan de PH-waarde van traanvocht. Hierdoor blijven de waardevolle eiwitten in het oog actief.

5/5

“Ik doe erg lang met deze vloeistof en ik heb echt het gevoel dat ik elke morgen gloednieuwe lenzen in heb! 

5/5

“Fijne en handige lenzenvloeistof. Mijn lenzen voelen altijd prettig aan na het reinigen.  

OPTI-FREE PureMoist

Optifree PureMoist 1 maand (1x300ml) is de beste lenzenvloeistof droge ogen voor zachte contactlenzen. De vloeistof bevat hyaluronaat, een natuurlijke bevochtiger, die de ogen hydrateert en droge ogen helpt voorkomen.

Optifree PureMoist is speciaal ontwikkeld voor mensen met droge ogen. De vloeistof vormt een laagje om de lenzen, waardoor vet- en eiwitaanslag wordt voorkomen. Hierdoor blijven de lenzen schoon en fris aanvoelen.

5/5

Deze proclear maandlenzen zijn top en ik vind het een goede prijs.

5/5

“Handige verpakking met een kleine flesje die ik altijd meedraag naar werk. Ook erg betaalbaar!”

Aosept Plus

Aosept Plus 1 maand is de beste lenzenvloeistof droge ogen voor alle soorten lenzen. De vloeistof bevat geen conserveermiddel, waardoor deze veilig is voor mensen met gevoelige ogen.

Aosept Plus is speciaal ontwikkeld voor mensen met droge ogen. De vloeistof reinigt en desinfecteert grondig, waardoor de lenzen zacht en comfortabel blijven.

5/5

“TOP PRODUKT !! Het beste produkt is met alle zekerheid ZONDER Hydroglyde. Mocht dit produkt uit de handel genomen worden stop ik meteen lenzen te dragen aangezien dit het enige erinigingsmiddelis waar ik tegen kan. 

5/5

“Beste lenzenvloestof op de markt. Maakt de lenzen echt schoon, ook de eiwitten die zich op de lenzen vormen. Geen enkel vergelijkbaar ander product te vinden. Aanrader. “

Maak een afspraak bij een LensOnline contactlensspecialist

Bij het kiezen van de beste lenzenvloeistof droge ogen is het belangrijk om rekening te houden met je behoeften. Deze lenzenvloeistoffen bieden allemaal verschillende eigenschappen en voordelen. 

Raadpleeg een optometrist voor het maken van de juiste keuze op basis van jouw ooggezondheid en levensstijl. Maak nu een afspraak bij onze contactlensspecialisten voor persoonlijk advies en ontdek de beste lenzenvloeistof droge ogen.

Wil je graag een afspraak maken bij een van onze LensOnline-opticiens om de beste maandlenzen te vinden?

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Andere leuke artikelen:

Inhoudsopgave

Bedankt!

We hebben je inschrijving goed ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op ter bevestiging van de afspraak.

Tot dan!